BOB Agenda

Binnenkort aansluiten bij een van deze evenementen? Sluit je aan bij onze Brabantse Business Community

PCF_9932.jpeg

14 juni - BOB Borrel

Bij het stijlvolle Lseven Beachclub

Kom en geniet van deze gastronomische oase in het Brabantse land. Woensdag 14 juni zijn we met de BOB Borrel te gast bij de stijlvolle beachclub Lseven in Boxtel.

Met de BOB Masterclass Studio door Spaak: 'Zo ben ik nu eenmaal show'
Dé van kwaad tot erger komedie met een happy end. De show laat zien hoe het ‘Zo ben ik nu eenmaal’ probleem een succesvol veranderproces in de weg staat.

11 juli - BOB Zomerborrel

Bij Kasteel Maurick in Vught

Op dinsdag 11 juli vindt de BOB Zomerborrel traditiegetrouw plaats in de prachtige tuinen van Kasteel Maurick in Vught. Geniet in een ontspannen sfeertje van de feestelijke omgeving en de culinaire verwennerij. Kasteel Maurick is een prachtig kasteel dat verscholen ligt in de bosrijke omgeving van Vught. Binnen de kasteelmuren word je hartelijk verwelkomt en tot in de puntjes verzorgd.

IMGL3339.jpg
IMGL3774.jpg

28 augustus - BOB Back to Business

Bij Auberge du Bonheur in Tilburg

Back to Business! Na een welverdiende zomervakantie keren we 28 augustus vanuit het zonnige zuiden terug naar ons eigen zuidelijke thuis: Brabant! Keilekker thuiskomen, want daar brandt altijd licht. Tijdens de BOB Back to Business Borrel vieren we voor de zeventiende (!) keer bij Auberge du Bonheur het ondernemerschap met elkaar.

Aansluiten bij een van deze BOB Borrels?

Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op

Error