BOB Agenda

Binnenkort aansluiten bij een van deze evenementen? Sluit je aan bij onze Brabantse Business Community

221215_BOB_Louwman_116.jpg

19 december - BOB Kerstborrel

Bij Parktheater Eindhoven

Dinsdag 19 december proosten we samen op de feestdagen tijdens de BOB Kerstborrel bij het indrukwekkende Parktheater Eindhoven! Sluit 2023 feestelijk af met een top netwerkgelegenheid. Het theater is gebouwd in 1964, toen als Stadssschouwburg Eindhoven. In die tijd was het gebouw zeer modern en vrij uniek in Europa. Het had grandeur. De sjieke, luxueuze uitstraling zorgde voor een bruisende hotspot in het Eindhoven van de jaren 60. Het pand is in de tussentijd meerdere keren gerenoveerd én je vindt er kunstwerken door o.a. Herman Kuijer, Xander Sproncken en Jef Diederen.

25 januari - BOB Nieuwjaarsborrel

Bij MOOD in Tilburg

Op donderdag 25 januari 2024 proosten we op het nieuwe jaar bij restaurant MOOD in Tilburg. Stap binnen in een wereld waar luxe en Aziatische elegantie elkaar ontmoeten. De rijke decoratie, subtiele Aziatische accenten en sfeervolle verlichting vormen het perfecte decor voor een avond vol inspiratie en connecties. Op het nieuwe jaar, op het ondernemerschap!

Mood-Tilburg-HorecaInBeeld.nl-1-5-1-1030x646.jpg
Afbeelding2.png

29 februari - BOB Borrel

Bij CuliNice in Breda

CuliNice in Breda viert hun 10-jarig jubileum met ons op donderdag 29 februari 2024 tijdens een heerlijke BOB Borrel editie. Dit jonge, innovatieve cateringbedrijf combineert ouderwetse kwaliteit met jeugdig enthousiasme. Met een frisse blik richt CuliNice zich nu op de toekomst en zijn ze vanaf de basis opnieuw begonnen. Met maar één doel voor ogen: het de gasten (jullie dus) naar de zin maken.

Aansluiten bij een van deze BOB Borrels?

Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op

Error