BOB Agenda

Binnenkort aansluiten bij een van deze evenementen? Sluit je aan bij onze Brabantse Business Community

29 februari - BOB Borrel

Bij CuliNice in Breda

CuliNice in Breda viert hun 10-jarig jubileum met ons op donderdag 29 februari 2024 tijdens een heerlijke BOB Borrel editie. Dit jonge, innovatieve cateringbedrijf combineert ouderwetse kwaliteit met jeugdig enthousiasme. Met een frisse blik richt CuliNice zich nu op de toekomst en zijn ze vanaf de basis opnieuw begonnen. Met maar één doel voor ogen: het de gasten (jullie dus) naar de zin maken.

Afbeelding2.png
20230228_RB_Kaserne_logo-hr_Fotografie Jules van Iperen_042.jpg

28 maart - BOB Borrel

Bij KASerne in Den Bosch

Donderdag 28 maart 2024 zijn we met de BOB Borrel te gast bij KASerne in Den Bosch. In het sfeervolle restaurant met stoere authentieke elementen én in de karakteristieke kas zullen de chefkok en haar team je verwennen op culinair gebied. De gerechtjes zijn bereid met liefde voor het product en met passie voor het vak. En dat proef je! Na meerdere succesvolle edities weten we zeker dat het ook dit jaar weer een succesvolle editie gaat worden.

18 april - BOB Borrel

Bij Avans Breda

Op donderdag 18 april 2024 zijn we weer terug met een nieuwe BOB Borrel. Dit keer bij Avans in Breda. Geef samen het onderwijs vorm om zo een vinger in de pap te krijgen bij het beroep van de toekomst. En vergeet natuurlijk niet te connecten met de honderden aanwezige ondernemers. We zijn bezig met een topprogramma, waar we jullie later over in zullen lichten!

Avans gebouw.jpg

Aansluiten bij een van deze BOB Borrels?

Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op

Error