Word lid van dé Brabantse Business Community

Een lidmaatschap kost € 395,- per jaar

Als aanjagers van deze bedrijvigheid zijn ondernemers niet alleen het fundament van Brabant, maar ook de grote motor van de nationale economie. En daar lever jij met jouw organisatie een flinke bijdrage aan. Maar Brabant moet ook de toekomst blijven. In een tijd vol persoonlijke uitdagingen, complexe vraagstukken en diverse crises die in elkaar over lijken te lopen zonder duidelijk begin of eind. En het realiseren van de potentie van Brabant is een missie die wij, samen met jullie, tot de onze hebben gemaakt.

Dat doet Regio Business al zo’n 40 jaar met groot genoegen door Brabantse ondernemers succesvol bij elkaar te brengen. Zodat zij met elkaar kunnen ondernemen, duurzame relaties opbouwen en gezamenlijk vraagstukken en crises anno 2024 kunnen aanpakken. En die prachtige vorm van ondernemerschap willen we samen met jou vieren. Voor slechts 395,- per jaar ben je al lid. Bovendien ontvang je een bijzonder bruisend welkomstgeschenk!

Sluit je aan bij dé Brabantse Business Community

Voor slechts 395,- per jaar ben je al lid!

Error

Word lid van Regio Business -
dé Brabantse Business Community

En profiteer net als 1800 andere bedrijven van deze voordelen

BOB Borrels

Toegang tot alle BOB (Business Ontmoet Business) Borrels (12 per jaar) op unieke locaties zoals Kasteel Maurick, Auberge du Bonheur en Ingenhousz. Er komen gemiddeld 400 bezoekers. Het welkomstdrankje en het walking dinner zijn inclusief.

Laat je inspireren

Toegang tot alle BOB Masterclasses en Talkshows met topsprekers zoals Jos Burgers, Remco Claassen, Hans van Breukelen, Frits van Eerd. Jaap Korte weg en Jan Timmer.

Ook online beter vindbaar

Als lid krijg je zowel een bedrijfs- als een persoonlijk ledenprofiel op ons online platform. Dit geldt ook voor je collega’s. Alle leden zijn dus zichtbaar op regio-business.nl. Ons online platform wordt door Google gezien als nieuwsbron; met een profiel op ons online platform ben ook jij beter vindbaar in Google.

Zakenmagazine BUSINESS

Je ontvangt zesmaal per jaar het zakenmagazine Regio Business zodat je op de hoogte blijft van de bedrijvigheid in jouw regio.

Maak gerichte afspraken

Je kunt voorafgaand aan een BOB Borrel op het online platform kijken wie er komen en via een contactverzoek een afspraak maken bij het BOB Meetingpoint.

Wat anderen zeggen

Stijn van den Bersselaar

Directeur - Bersselaar Constructie

Tijdens BOB Events stap ik even uit mijn eigen bedrijf. Ik leer daar van ondernemers uit andere branches, bijvoorbeeld over hoe zij managen en omgaan met problemen als personeels- en grondstoffentekort. Daarnaast krijg ik ook geregeld ideeën voor nieuwe business.

Charlotte-Sophie Weijmans

Directeur - Anderis Engineering

Door naar de BOB evenementen te komen maak ik kennis met ondernemend Brabant. Ik raak geïnspireerd, word in positieve zin uitgedaagd (#pitchen) en bekijk wat we voor elkaar kunnen betekenen onder het genot van een hapje en drankje. Een leukere manier van ondernemen is er niet!  

1662541246551.jfif

Judith Vermeulen

Eigenaar - Vekon

De BOB Academy was vooral veel herkenning. We hebben allemaal dezelfde uitdagingen en ik waardeer het enorm dat de sfeer open en vertrouwd was zodat ondernemers eerlijk ervaringen willen delen. Ik ben weggegaan met het idee dat ik meer tijd moet maken voor dit soort bijeenkomsten omdat het zeker waardevol kan zijn.

KB_20211022_KBF3179 Brabant Engineering.jpg

Sjef van de Laak

Managing Director - Brabant Engineering

Via het BOB-netwerk kom ik in contact met bedrijven die interessant kunnen zijn voor mijn bedrijf. Uit de discussies over de stellingen maak ik op dat veel bedrijven en leidinggevenden uit andere branches dezelfde problemen en uitdagingen hebben.

_KBF9307 Snijders Advocaten 20220819.jpg

Danny Snijders

Eigenaar - Snijders Advocaten

Wat een heerlijke traditie hebben we samen gecreëerd met de Zomerborrel, nu al zoveel jaar. De start van de zomervakantie.

eu roots.jpg

Patricia Rudolf

Eigenaar - EU-Roots

Onze bijdrage in Regio Business is een mooie opener bij veel salesgesprekken en is bovendien erg goed gelezen.

1580890246390.jfif

Rob de Bruijn

Eigenaar - Rob de Bruijn Reclamemaker

Was weer ontspannend netwerken op een bijzondere locatie: op en top BOB!

licnpm4j.jpg

William Hermans

CEO - NBC Hermans accountants

Een organisatie die de belangen van een goed netwerk behartigt maar daarbij ook aandacht besteedt aan de mens en aan kwaliteit.

_Dorie de Rouw 2.jpg

Dorie de Rouw

Eigenaar - GTO Holding

Het wiel kan je wel telkens zelf uitvinden, maar je kan ook van medeondernemers leren. Ik leer, mede dankzij het netwerk van Regio Business, meer van een collega-ondernemer uit de maakindustrie dan welk boek ook.

Ja, ik word lid van Dé Brabantse Business Community

Wat in Brabant gebeurt het!