28 augustus - BOB Back to Business

Bij Auberge du Bonheur keren we na een welverdiende zomervakantie vanuit het zonnige zuiden terug naar ons eigen zuidelijke thuis: Brabant!

Back to Business! Na een welverdiende zomervakantie keren we 28 augustus vanuit het zonnige zuiden terug naar ons eigen zuidelijke thuis: Brabant! Keilekker thuiskomen, want daar brandt altijd licht. Tijdens de BOB Back to Business Borrel vieren we voor de zeventiende (!) keer bij Auberge du Bonheur het ondernemerschap met elkaar.

Op maandag 28 augustus zijn we te gast in de ruime voortuin van het voormalige landhuis aan de Bredaseweg bij Auberge du Bonheur in Tilburg. Samen met gastheren Nicky Foesenek, Tim Wijdemans en Briene Brienissen zullen we weer zorgen voor heerlijke culinaire verrassingen en feestelijke drankjes in een prachtige ambiance. Vanaf 17.00 uur ontvangen Gian en Marielle Ploegmakers je dan ook graag met feestelijke bubbels. Verder is er natuurlijk volop gelegenheid om met elkaar te connecten.

De BOB Borrel bestaat altijd uit twee vaste onderdelen. BOB Connect van 17.00 uur - 18.30 uur en BOB Soul van 20.00 uur - 23.00 uur. Tijdens BOB Connect brengen we onze gasten op een ontspannen manier actief met elkaar in contact zodat ze minimaal vijf nieuwe relaties ontmoeten (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Tijdens BOB Soul vieren we het ondernemerschap met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)! Deze vaste onderdelen worden zo nu en dan aangevuld met een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie.

Over onze BOB Borrel

Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

IMGL3774.jpg

Aansluiten bij deze BOB Borrel?

Meld je aan en we ontvangen je met open armen op 28 augustus

Error

Ons 3D Business Concept

Hoe we Brabantse ondernemers verbinden:

Netwerkevents

Maandelijkse BOB (Business Ontmoet Business) Borrels die plaatsvinden op unieke locaties door heel Brabant. Met interessante sprekers, uitdagende masterclasses en uiteraard een Bourgondische ambiance! Indien gewenst helpen we je actief bij het ontmoeten van nieuwe ondernemers.

Zakenmagazines

Zesmaal per jaar ontvang je het zakenmagazine Business vol met inspirerende ondernemersverhalen om op de hoogte te blijven van bedrijvigheid in de regio.

Online platform

Ons online platform wordt door Google gezien als nieuwsbron; met een profiel en de mogelijkheid om nieuws- en agendaitems te delen op ons online platform ben ook jij beter vindbaar via Google. Je komt daarnaast gemakkelijk in contact met onze 1800 interessante leden door middel van het online contactverzoek!

Ook profiteren van deze voordelen?

Word lid voor slechts € 345,- euro per jaar!