31 januari - BOB Nieuwjaarsborrel Ingenhousz Breda

Proost op het nieuwe jaar, the new school way

Op dinsdag 31 januari proosten we graag met jou op het nieuwe jaar. Hoe begin je 2023 beter dan met nieuwe connecties én verse inspiratie. Vanaf 17.00 uur ontvangen Gian en Mariëlle Ploegmakers je dan ook graag met feestelijke bubbels. Verder is er natuurlijk volop gelegenheid om met elkaar te connecten met als motto: It’s an inspiration en vanaf 20.00 uur willen we het ondernemerschap weer uitbundig vieren. En natuurlijk gaan we swingen met BOB Soul: It’s a celebration. Meld je snel aan; we hebben je er graag bij!

Over onze BOB Borrel

Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

De BOB Borrel bestaat altijd uit twee vaste onderdelen. BOB Connect van 17.00 uur - 18.30 uur en BOB Soul van 20.00 uur - 23.00 uur. Tijdens BOB Connect brengen we onze gasten op een ontspannen manier actief met elkaar in contact zodat ze minimaal vijf nieuwe relaties ontmoeten (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Tijdens BOB Soul vieren we het ondernemerschap met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)! Deze vaste onderdelen worden zo nu en dan aangevuld met een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie.

IMGL1481.jpg

BOB Talkshow met Tim en Florentine Ouborg

Tijdens de BOB Talkshow gaat oud NOS-verslaggever Theo Verbruggen in gesprek met ondernemersduo én broer en zus Tim en Florentine Ouborg. In het jaar 2011 startten Tim en Florentine Ouborg Princess Sportsgear, hun eigen hockeymerk. En later in dat jaar startten zij tevens Princess Traveller. In 2014 won het bedrijf de ‘FD Gouden Gazellen Award’ als snelst groeiend bedrijf van Zuid-Nederland en het op één na snelst groeiende bedrijf van Nederland.
Broer en zus die aan het roer staan van Princess Traveller krijgen het ondernemerschap met de paplepel ingegoten. Vader Aad Ouborg is namelijk de oprichter van Princess Household Appliances.

Dit groeide uit tot een wereldwijd bekend merk dat in meer dan 75 landen werd verkocht. In 2009 verkocht hij de tak met huishoudelijke apparaten van Princess. Hij behield echter de rechten op de naam voor andere activiteiten. ‘Toen Aad in 2009 een interessant bod voor Princess kreeg, bood hij Tim en mij aan het over te nemen. Maar wij dachten: Als we echt goed zijn, kunnen we zelf iets nieuws beginnen.'

IMGL1481.jpg

Aansluiten bij deze BOB Borrel?

Meld je aan en we ontvangen je met open armen op 31 januari

Error

Ons 3D Business Concept

Hoe we Brabantse ondernemers verbinden:

Netwerkevents

Maandelijkse BOB (Business Ontmoet Business) Borrels die plaatsvinden op unieke locaties door heel Brabant. Met interessante sprekers, uitdagende masterclasses en uiteraard een Bourgondische ambiance! Indien gewenst helpen we je actief bij het ontmoeten van nieuwe ondernemers.

Zakenmagazines

Zesmaal per jaar ontvang je het zakenmagazine Business vol met inspirerende ondernemersverhalen om op de hoogte te blijven van bedrijvigheid in de regio.

Online platform

Ons online platform wordt door Google gezien als nieuwsbron; met een profiel en de mogelijkheid om nieuws- en agendaitems te delen op ons online platform ben ook jij beter vindbaar via Google. Je komt daarnaast gemakkelijk in contact met onze 1800 interessante leden door middel van het online contactverzoek!

Ook profiteren van deze voordelen?

Word lid voor slechts € 325,- euro per jaar!