19 december - BOB Kerstborrel

Bij het sjieke Parktheater Eindhoven proosten we op het ondernemerschap

Op dinsdag 19 december proosten we samen op de feestdagen tijdens de BOB Kerstborrel bij het indrukwekkende Parktheater Eindhoven! Sluit 2023 feestelijk af met een top netwerkgelegenheid.

Parktheater Eindhoven

Theater is uniek. Als sociale ontmoetingsplek én als mentale ontmoetingsplek. Met meer dan 450 voorstellingen in een theaterseizoen hebben ze bij Parktheater Eindhoven een gevuld programma! Het theater is gebouwd in 1964, toen als Stadssschouwburg Eindhoven. In die tijd was het gebouw zeer modern en vrij uniek in Europa. Het had grandeur. De sjieke, luxueuze uitstraling zorgde voor een bruisende hotspot in het Eindhoven van de jaren 60. Het pand is in de tussentijd meerdere keren gerenoveerd én je vindt verschillende kunstwerken door o.a. Herman Kuijer, Xander Sproncken en Jef Diederen.

Over onze BOB Borrel

Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

De BOB Borrel bestaat altijd uit twee vaste onderdelen. BOB Connect van 17.00 uur - 18.30 uur en BOB Soul van 20.00 uur - 23.00 uur. Tijdens BOB Connect brengen we onze gasten op een ontspannen manier actief met elkaar in contact zodat ze minimaal vijf nieuwe relaties ontmoeten (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Tijdens BOB Soul vieren we het ondernemerschap met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)! Deze vaste onderdelen worden zo nu en dan aangevuld met een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie.

221215_BOB_Louwman_116.jpg

Aansluiten bij deze BOB Borrel?

Meld je aan en we ontvangen je met open armen op 28 augustus

Error

Ons 3D Business Concept

Hoe we Brabantse ondernemers verbinden:

Netwerkevents

Maandelijkse BOB (Business Ontmoet Business) Borrels die plaatsvinden op unieke locaties door heel Brabant. Met interessante sprekers, uitdagende masterclasses en uiteraard een Bourgondische ambiance! Indien gewenst helpen we je actief bij het ontmoeten van nieuwe ondernemers.

Zakenmagazines

Zesmaal per jaar ontvang je het zakenmagazine Business vol met inspirerende ondernemersverhalen om op de hoogte te blijven van bedrijvigheid in de regio.

Online platform

Ons online platform wordt door Google gezien als nieuwsbron; met een profiel en de mogelijkheid om nieuws- en agendaitems te delen op ons online platform ben ook jij beter vindbaar via Google. Je komt daarnaast gemakkelijk in contact met onze 1800 interessante leden door middel van het online contactverzoek!

Ook profiteren van deze voordelen?

Word lid voor slechts € 395,- euro per jaar!