11 juli - BOB Zomerborrel

Bij Kasteel Maurick in Vught

Op dinsdag 11 juli vindt de BOB Zomerborrel traditiegetrouw plaats in de prachtige tuinen van Kasteel Maurick in Vught. Geniet in een ontspannen sfeertje van de feestelijke omgeving en de culinaire verwennerij van eigenaren/gastheren Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo.

Over Kasteel Maurick

Kasteel Maurick is een prachtig kasteel dat verscholen ligt in de bosrijke omgeving van Vught. Binnen de kasteelmuren word je hartelijk verwelkomt en tot in de puntjes verzorgd. Op het terras van deze locatie geniet je van een heerlijk zonnetje, bruisend welkomstdrankje, overheerlijk eten, een fantastisch gezelschap en een geweldige sfeer. Het prachtige kasteel is dan ook dé locatie om collega-ondernemers te ontmoeten.

Over onze BOB Borrel

Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

De BOB Borrel bestaat altijd uit twee vaste onderdelen. BOB Connect van 17.00 uur - 18.30 uur en BOB Soul van 20.00 uur - 23.00 uur. Tijdens BOB Connect brengen we onze gasten op een ontspannen manier actief met elkaar in contact zodat ze minimaal vijf nieuwe relaties ontmoeten (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Tijdens BOB Soul vieren we het ondernemerschap met sprankelende muziek! Deze vaste onderdelen worden zo nu en dan aangevuld met een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie.

IMGL3339.jpg

Aansluiten bij deze BOB Borrel?

Meld je aan en we ontvangen je met open armen op 11 juli

Error

Ons 3D Business Concept

Hoe we Brabantse ondernemers verbinden:

Netwerkevents

Maandelijkse BOB (Business Ontmoet Business) Borrels die plaatsvinden op unieke locaties door heel Brabant. Met interessante sprekers, uitdagende masterclasses en uiteraard een Bourgondische ambiance! Indien gewenst helpen we je actief bij het ontmoeten van nieuwe ondernemers.

Zakenmagazines

Zesmaal per jaar ontvang je het zakenmagazine Business vol met inspirerende ondernemersverhalen om op de hoogte te blijven van bedrijvigheid in de regio.

Online platform

Ons online platform wordt door Google gezien als nieuwsbron; met een profiel en de mogelijkheid om nieuws- en agendaitems te delen op ons online platform ben ook jij beter vindbaar via Google. Je komt daarnaast gemakkelijk in contact met onze 1800 interessante leden door middel van het online contactverzoek!

Ook profiteren van deze voordelen?

Word lid voor slechts € 345,- euro per jaar!