25 januari BOB Nieuwjaarsborrel

Bij MOOD in Tilburg

Op donderdag 25 januari 2024 proosten we op het nieuwe jaar bij restaurant MOOD in Tilburg. Stap binnen in een wereld waar luxe en Aziatische elegantie elkaar ontmoeten. De rijke decoratie, subtiele Aziatische accenten en sfeervolle verlichting vormen het perfecte decor voor een avond vol inspiratie en connecties. Op het nieuwe jaar, op het ondernemerschap!

Mood-Tilburg-HorecaInBeeld.nl-1-5-1-1030x646.jpg

Aansluiten bij de BOB Borrel?

Ontmoet 400 andere ondernemers op een van de mooiste plekken van Brabant

Eveline Wu X Plan-t

De topondernemer achter MOOD (en nog veel meer) is niemand minder dan Eveline Wu! Haar roots liggen in een klein dorpje op het platteland, vlakbij Shanghai, maar hier in Nederland ontpopte ze tot een ware zakenvrouw. Eveline heeft al meerdere prestaties op haar naam staan, zoals meerdere restaurants geopend, een gouden medaille gewonnen met haar dessert en eigen programma's bij 24 Kitchen. Toch is ze zo lekker nuchter gebleven! Sinds een jaar heeft ze met succesformule MOOD een nieuw restaurant in Tilburg geopend in de bekende ondernemersbroedplaats Plan-t. Gelegen in de hippe Spoorzone van Tilburg zijn hier inmiddels prachtige bedrijven gevestigd.

Mood-Tilburg-1-38-1030x687.jpg

Over onze BOB Borrel

Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

De BOB Borrel bestaat altijd uit twee vaste onderdelen. BOB Connect van 17.00 uur - 18.30 uur en BOB Soul van 20.00 uur - 23.00 uur. Tijdens BOB Connect brengen we onze gasten op een ontspannen manier actief met elkaar in contact zodat ze minimaal vijf nieuwe relaties ontmoeten (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Tijdens BOB Soul vieren we het ondernemerschap met sprankelende muziek! Deze vaste onderdelen worden zo nu en dan aangevuld met een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie.

Mood-Tilburg-HorecaInBeeld.nl-1-19-1-1030x640.jpg

Aansluiten bij deze BOB Borrel?

Meld je aan en we ontvangen je met open armen!

Error

Ons 3D Business Concept

Hoe we Brabantse ondernemers verbinden:

Netwerkevents

Maandelijkse BOB (Business Ontmoet Business) Borrels die plaatsvinden op unieke locaties door heel Brabant. Met interessante sprekers, uitdagende masterclasses en uiteraard een Bourgondische ambiance! Indien gewenst helpen we je actief bij het ontmoeten van nieuwe ondernemers.

Zakenmagazines

Zesmaal per jaar ontvang je het zakenmagazine Business vol met inspirerende ondernemersverhalen om op de hoogte te blijven van bedrijvigheid in de regio.

Online platform

Ons online platform wordt door Google gezien als nieuwsbron; met een profiel en de mogelijkheid om nieuws- en agendaitems te delen op ons online platform ben ook jij beter vindbaar via Google. Je komt daarnaast gemakkelijk in contact met onze 1800 interessante leden door middel van het online contactverzoek!

Ook profiteren van deze voordelen?

Word lid voor slechts € 395,- euro per jaar!