12 juni - BOB Borrel bij Lseven Beachclub in Boxtel

Geniet van deze kleurrijke oase in het Brabantse land

Aansluiten bij de BOB Borrel?

Ontmoet 400 andere ondernemers op een van de mooiste plekken van Brabant

Woensdag 12 juni ontvangt Lseven Beachclub de BOB Borrel in Boxtel. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar meer dan genoeg reden om terug te komen. Op dit miniparadijs tussen Eindhoven en Den Bosch kom je heerlijk in die zomerse stemming. Tijdens de BOB Borrel bij Lseven doe je nieuwe connecties op, ontmoet je oude bekenden, geniet je van hun top keuken én doe je inspiratie op met zowel een BOB Masterclass en BOB Talkshow.

Programma

15.30 uur - 16.00 uur | Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur | BOB Masterclass (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur | Ontvangst BOB Borrel
17.00 uur - 18.30 uur | BOB Connect (optioneel)
18.45 uur - 19.15 uur | BOB Talkshow (optioneel)
19.00 uur - 20.00 uur | Culinaire gerechtjes
20.00 uur - 23.00 uur | BOB Soul

Over onze BOB Borrel

Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

20230614_RB_Lseven_logo-hr_Fotografie Jules van Iperen_086.jpg

Aansluiten bij deze BOB Borrel?

Meld je aan en we ontvangen je met open armen!

Error

Ons 3D Business Concept

Hoe we Brabantse ondernemers verbinden:

Netwerkevents

Maandelijkse BOB (Business Ontmoet Business) Borrels die plaatsvinden op unieke locaties door heel Brabant. Met interessante sprekers, uitdagende masterclasses en uiteraard een Bourgondische ambiance! Indien gewenst helpen we je actief bij het ontmoeten van nieuwe ondernemers.

Zakenmagazines

Zesmaal per jaar ontvang je het zakenmagazine Business vol met inspirerende ondernemersverhalen om op de hoogte te blijven van bedrijvigheid in de regio.

Online platform

Ons online platform wordt door Google gezien als nieuwsbron; met een profiel en de mogelijkheid om nieuws- en agendaitems te delen op ons online platform ben ook jij beter vindbaar via Google. Je komt daarnaast gemakkelijk in contact met onze 1800 interessante leden door middel van het online contactverzoek!

Ook profiteren van deze voordelen?

Word lid voor slechts € 395,- euro per jaar!