14 juni - BOB Borrel Lseven

Connect in de stijlvolle beachclub Lseven in Boxtel

Woensdag 14 juni ontvangt Lseven Beachclub de BOB Borrel in Boxtel. Laat je verrassen door de exclusieve ambiance en geniet van de magische sfeer bij Lseven. Beleving en gastronomie komen op deze locatie samen. Tijdens de BOB Borrel zal je dit persoonlijk ervaren! Celebrate life at Lseven. Optimaal genieten van eerlijke smaken omlijst door een kleurrijk decor van creativiteit. On- Nederlandse luxe. Een miniparadijs aan het water.

Programma

Van 16.00 tot 17.00 faciliteren we voor de liefhebber de BOB Masterclass over verandermanagent. Tijdens BOB Connect van 17.00 uur - 18.30 uur brengen we onze gasten op een ontspannen manier actief met elkaar in contact zodat ze minimaal vijf nieuwe relaties ontmoeten (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Tijdens de BOB Talkshow van 18.45 tot 19.15 gaat Theo Verbruggen in gesprek met ondernemer Hugo Cooijmans.

Over onze BOB Borrel

Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

BOB Masterclass Studio Spaak: 'Zo ben ik nu eenmaal show'

Dé van kwaad tot erger komedie met een happy end. De show laat zien hoe het ‘Zo ben ik nu eenmaal’ probleem een succesvol veranderproces in de weg staat. Door te lachen over de zeven meest voorkomende verandervalkuilen maken ze voelbaar wat het verschil is tussen ‘zo doen we het nu eenmaal’ en ‘zo kan het ook’.

BOB Talkshow met Hugo Cooijmans: 'Van Bossche barman naar eigenaar van beursgenoteerde Ctac'

Talkshowhost Theo Verbruggen voelt ondernemer, ook wel zelfgelabeld als 'een geflipte student', Hugo Cooijmans aan de tand. Ctac, in de beginfase met onderschrift 'Taking Action on Challenge' (de C was van Cooijmans), werd in 1992 opgericht door Hugo. Zes jaar na de oprichting van Ctac volgde een unieke beursgang op 13 maart 1998. 'In de beursboeken werd na slecht anderhalve dag maar liefst méér dan 2 miljard gulden genoteerd, een overtekening van 60 keer. Nog nooit vertoond. 'In beurskringen werd dit later een 'uitslaande brand' genoemd en de beurgang werd een studie-casus op universiteiten. Het waren de tijden van de 'internetbubbel' en Hugo kreeg zijn eerste Quote 500 notering. Er volgde nog vele hoogte - maar ook dieptepunten.

07-06 Daan.png

Aansluiten bij deze BOB Borrel?

Meld je aan en we ontvangen je met open armen op 14 juni

Error

Ons 3D Business Concept

Hoe we Brabantse ondernemers verbinden:

Netwerkevents

Maandelijkse BOB (Business Ontmoet Business) Borrels die plaatsvinden op unieke locaties door heel Brabant. Met interessante sprekers, uitdagende masterclasses en uiteraard een Bourgondische ambiance! Indien gewenst helpen we je actief bij het ontmoeten van nieuwe ondernemers.

Zakenmagazines

Zesmaal per jaar ontvang je het zakenmagazine Business vol met inspirerende ondernemersverhalen om op de hoogte te blijven van bedrijvigheid in de regio.

Online platform

Ons online platform wordt door Google gezien als nieuwsbron; met een profiel en de mogelijkheid om nieuws- en agendaitems te delen op ons online platform ben ook jij beter vindbaar via Google. Je komt daarnaast gemakkelijk in contact met onze 1800 interessante leden door middel van het online contactverzoek!

Ook profiteren van deze voordelen?

Word lid voor slechts € 345,- euro per jaar!