14 november - BOB Borrel bij CuliNice in Breda

Ze vieren hun 10-jarig jubileum met BOB!

In het kort

  • BOB Borrel bij CuliNice (10-jarig jubileum) in Breda op 29 februari 2024
  • Volledige programma van 17.00 uur - 23.00 uur maar vrije in en uitloop
  • Ben je geen lid, je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend kennis te maken

Aansluiten bij de BOB Borrel?

Ontmoet 400 andere ondernemers op een van de mooiste plekken van Brabant

CuliNice in Breda viert hun 10-jarig jubileum met ons op donderdag 29 februari 2024 tijdens een heerlijke BOB Borrel editie. Dit jonge, innovatieve cateringbedrijf combineert ouderwetse kwaliteit met jeugdig enthousiasme. Met een frisse blik richt CuliNice zich nu op de toekomst en zijn ze vanaf de basis opnieuw begonnen. Met maar één doel voor ogen: het de gasten (jullie dus) naar de zin maken.

Topcateraar Pim Elbers

Directeur Pim Elbers heeft een lange geschiedenis in de catering en staat te popelen om jullie als gasten in de watten te leggen. Na lang in familiebedrijf Partycatering Peter Elbers te hebben gewerkt, was hij namelijk niet klaar om te stoppen met cateren. Zodoende was CuliNice geboren. Met een nieuw team, een nieuwe keuken gingen ze met hernieuwde energie verder. Maar ze zijn hun lessen niet vergeten, dat kan ook niet wanneer Peter Elbers zelf nog meer dan regelmatig een oogje (en soms ook een lepel) in het zeil houdt. Zien we je bij dit ongetwijfeld overheerlijke jubileum?

Afbeelding1.png

Aansluiten bij deze BOB Borrel?

Meld je aan en we ontvangen je met open armen!

Error

Ons 3D Business Concept

Hoe we Brabantse ondernemers verbinden:

Netwerkevents

Maandelijkse BOB (Business Ontmoet Business) Borrels die plaatsvinden op unieke locaties door heel Brabant. Met interessante sprekers, uitdagende masterclasses en uiteraard een Bourgondische ambiance! Indien gewenst helpen we je actief bij het ontmoeten van nieuwe ondernemers.

Zakenmagazines

Zesmaal per jaar ontvang je het zakenmagazine Business vol met inspirerende ondernemersverhalen om op de hoogte te blijven van bedrijvigheid in de regio.

Online platform

Ons online platform wordt door Google gezien als nieuwsbron; met een profiel en de mogelijkheid om nieuws- en agendaitems te delen op ons online platform ben ook jij beter vindbaar via Google. Je komt daarnaast gemakkelijk in contact met onze 1800 interessante leden door middel van het online contactverzoek!

Ook profiteren van deze voordelen?

Word lid voor slechts € 395,- euro per jaar!